Kattungar!

Familjen katt har ökat med fyra, och man dör när man ser de små dunbollarna tassa runt! kolla själva...


Pirrigt inför framtiden

Idag har jag gått runt med en pirrig känsla i magen, jag vet inte varför men det känns bra! Framtiden ser ljus ut även om jag för tillfället söker heltisjobb inför hösten. Det får bli en bild på mig idag som min pojkvänn har tagit!


Hus


Grillning vid aspen del 2

Här kommer de följande bilderna från grillkvällen!

 

Lite konstiga färger på vissa bilder, men det är det som är charmen!


Grillning vid aspen

Igår, eller snarare i fredags var jag och grillade med många sköna typer vid någon sjö i jonsered, väldigt trevligt! fick dessutom många fina bilder som jag redigerat nu, men på grund av att klockan är sent får de resterande komma upp lite senara, men här är en bild jag tycker blev bra!


Vår

Nu är våren verklligen här, när vitsipporna har kommit! kan det bli mer underbart? Nu är jag dessutom klar med mitt projektarbete i skolan, vilket förhoppningsvis kommer leda till mer fritid och fler bilder!



Fotbollsturnering

Idag, eller snarare igår, var jag fotograf på en fotbollsturnering. Det var faktiskt första gången för mig vilket syntes på mina bilder! om jag hade varit mer van skulle jag haft en högre slutartid och ett bättre zoom-objektiv, men ändå blev vissa bilder hyfsade.

Här är två av bilderna jag tog.


Lördag

Fotomässan är i stan, och jag tänker faktiskt gå på den! kameran skall självklar med så det är bara att vänta på uppdatering från en förhoppningsvis galen dag!

Kramar på er alla!


Wienerbröd!

Så svårt var det inte att baka wienerbröd, bara man hade tiden!

            

Dock lyckades vi bränna nästan alla..


I´m alive!

Jo jag lever. Jag har bara lite för mycket just nu och hinner aldrig fota, dessmindre att redigera bilderna! 

Men här är i alla fall ett bevis på att jag inte är död, en bild på mig från idag då jag tog en låååång promenad i det helt underbara vädret!

Bilden är tagen av Anton Ekenberg och redigerad av mig


Kattunge!



<3 såååå söta!

RSS 2.0