Sur så det kokar!

Tydligen så kommer jag inte få något objektiv, jag har gått och längtat, men tydligen hade han sålt det till någon annan trotts att vi hade kommit överrens. INTE OK!

Än en gång..

Vaknade tidigt i morse och insåg att jag hade tid att fotografera! Så det blev massa bilder på kattungarna, igen, men man måste ju passa på medan de är små och söta, eller? hoppas jag hinner lägga upp dem i kväll efter jobbet! Ser dock att de rymde ut nu så jag måste nug springa..

Nytt objektiv: check!

Nu är det nya objektivet köpt, så nu väntar jag bara på att det skall trilla in på posten! Ungefär såhär såg jag ut när det var klart. (Men det är ju inte jag på bilden, utan jennifer!)


Bal

I söndas var jag på bal, det är så roligt att se alla uppklädda! kvällens bilder blev väl sisädär i kvalité eftersom min Canon var för stor för att ta med.. Men lite bilder fick jag med den ändå!

 

Smink

Jag köpte en sminkbok på bokrean  i vintras, men jag har knappt öppnat den förräns nu. Hur svårt är det inte att försöka följa deras beskrivningar då?! haha. Men någorlunda blev det ändå tillslut!


Glad



Sånt här blir jag glad över att se!

Sommartider hej hej...

Har gått förbi dessa blommor flera dagar nu, när jag är på väg till skolan, men har aldrig haft med mig kameran. Nu hade jag det och ingen hade hunnit förstöra dem! Så fint när det sticker ut lite...



Såg dessutom att de hade klippt ner allt gräs sen när jag gick förbi igen, vilken tur jag hade alltså!

Underbart väder!

Nu är det inte heller långt kvar tills lönen kommer!


Galen

...måste man vara som fotograf, eller rik! jag är inte rik så jag hamnar väl i den galna kategorin vilket är sant. Har tänkt köpa ett nytt objektiv innan jag reser utomlands i sommar, och det är inte billigt! Men jag är också en nörd på excell och har därför räknat ut att jag borde överleva sommaren ändå ;) haha.

Här är objektivet som smälte mitt hjärta


Anton

Åh vad jag längtar till att fotografera poträtt! Hittade en bild på Anton som jag tog i vintras...


Vitsippor

Åh vad jag älskar när vitsippor bildar stora hav! Som en vit matta i skogen.



ok, det blev en del bilder på blommor..

Redigering

Ok, blev lite inspirerad av ett par fotografier och försökte efterlikna effekten med lite redigering, vad tycker ni om bilderna?


Älskade vår

Kan man annat än att älska våren (förutom om man är pollenallergiker)? Har fotoabstinens, det resulterade i blombilder ...



Kan man annat än att älska dessa gula buskar?


Teater 2

Än en gång gör jag det, problemet med mig är att jag hellre gör roliga saker än tråkiga. Så nu sitter jag här och redigerar bilder istället för att förbereda min projektredovisning som jag skall hålla om bara några timmar.. Bilderna föreställer en teater, som kommer spelas av angereds teater 1:or om två veckor!

 


Bildtorka

...Så därför får det bli en till kattbild! De är så söta just nu så jag passar på att ta massa kort innan de växer upp och blir stora.


teater


Katter del 2


RSS 2.0