Nu är hösten här

Bra eller dåligt? mysigt tycker jag! löven börjar falla och man kan vira in sig i massa kläder, filtar och halsdukar. Tända ljus och bara mysa ihop sig med en kopp te. Vem kan säga nej till det?

Löven blir vackrare dessutom ...


Bild tagen idag


Österrike

Har kommit på att jag knappt har visat några bilder från min resa i österrike från i sommras, och funderar på om jag skall lägga upp några nu.

Två bilder får det bli i alla fall, inte från idag dock eftersom det öser ner utanför och min kamera saknar batteri.. D:


Längtan

Sitter och går igenom gamla sommarbilder medan jag väntar på att mitt true blood avsnitt laddar upp, och jäklar vad jag läntar tillbaka till värmen och de lediga dagarna!

Vem kan inte längta tillbaka till värmen när man ser den här bilden på min kompis från i sommras! eller är det bara jag?


Test

Alla har sina egna knep för att lugna ner sig när man är sur, ett av mina knep som funkar på mig är att börja fotografera, eftersom man kommer på andra tankar då. Idag blev inte bildresultatet så lyckat dock men mina nerver är inte lika spända längre!



En utav bilderna jag tog. Inte jättenöjd.

Droppigt

Regnet smattrar nästan dagligen nu, det märks att sommaren är över och att hösten är på intåg, men vad gör egentligen det? Då skapas ju bara fler tillfällen att kura ihop sig inder ett varmt täcke med den man älskar. Nackdelen skulle väl vara att soltimmarna är färre vilket resulterar i mindre fotograferande för mig eftersom jag dessutom har ett heltidsjobb att sköta..

bilder från idag, ute i trädgården


Nya delar till min kamera <3



Lite svårt med skärpan till en början inna man har lärt sig, men det kommer bli så bra det här!

RSS 2.0