Ja..

Dålig på uppdatering kan man väl säga, men lusten att blogga är inte i topp när man inte har någon ny snygg bild att flasha med (kan man säga så?!). Får helt enkelt bli bättre närsta vecka när jag har tillgång till min egna dator igen, har laddat över helgens bilder osv.

Onsdag

Halva arbetsveckan har redan gått, och snart är månaden slut också! Vart tar tiden vägen? Gör dock inte så mycket eftersom jag ändå bara längtar till sommaren då vädret tillåter mer fotografering, men också värmen! eller vad tycker du?

Tog faktiskt några nya kort idag, men när jag satt och sorterade ut de dåliga märkte jag plötsligt att jag slängt alla, så det får bli en bild från i sommras i grekland!


Fotoframkallning på gång!

Fick helt plötsligt för mig att jag skulle framkalla foton, så det har jag gjort idag! pixmania hade halva priset på framkallning så det blev två stora fotografier som jag planerat att framkalla i snart ett halvår, och massa små kort som jag bara fick för mig att jag ville ha på papper!

Här är en av bilderna jag skrev ut stort!


Snöig kväll på stan



Snöa kan man ju säga att det gjorde, tågen är verkligen inte byggda för det här vädret och att spårvagnarna är byggda i italien är ju lite komiskt! Men än så är det ju egentligen vinter och då kan man ju inte klaga på att snön är kvar!


Ny Bloggare

Ja, som sagt är jag ny med att blogga så vi får väl se hur det här kommer att gå! Tanken är att sköta en Fotoblogg där jag kan visa bilder jag tagit, förhoppningsvis hjälpa med olika kamerafrågor och till sist berätta för er hur det går för mig att uppnå min dröm, att bli en erkänd fotograf!

Så följ min blogg och se hur jag lyckas!


RSS 2.0