cupcake

Åh, var på cupcake kväll i helgen och det var såå roligt! man fick betala för en muffin och sedan fick man kräma på tioppingen själv!

Här är en av cupcakeserna som jag gjorde!


Top Shop kväll



Så trevligt och sååå fullt med folk! Min kreativitet försvann i trängseln!


Svart/ Vitt

Ok, det har blivit ganska mycket svartvita bilder här det senaste... Men det är väl inte helt fel eller? En bild på mig själv idag då jag testade lite redigering, men jag önskar att jag hade en modell, för ingen kan väl missa hur borta jag ser ut!


Middag

Fler bilder från igår då jag var ute och rännde på stan! Middag på IKEA blev det med trevligt sällskap!


Regn

Två bilder från gårdagen då det regnade. Vad tycks?


Snabb bild

Han inte fotografera så mycket i dag, men här är en bild som jag tog på min kompis hanna där jag tycker att ljuset föll så bra! Kolla bara lockarna!


ÅH!

Har pillat med massa kameror idag, och tillbehör på det och åh så kul det var! Dock hade det hunnit mörkna så jag fick inga direkt bra bider, men tipsen jag fick skall jag testa i mån förhoppningsvis så då får du kika in igen och se om det finns något spännande!


 

Från dagen. Hanna på promenad.


Godisskål

Jag har världens gulligaste godisskål, och det måste ni hålla med om!

Godisgris passar in på mig... :)


Isbit

Åh, nu är våren verkligen här! Helt underbart väder, här i Göteborg i alla fall!

Under en promenad kunde jag inte motstå att fotografera lite närbilder på den smältande snön, och jag måste dessutom medge att man får vara beredd på att se mysko ut när man kryper ihop till en liten boll för att komma få nära föremålet som möjligt...

 

Bidrag till tävling!

Jag är med i en tävling på Emmas blogg DÄr man kan vinna en fin reflexskärm härifrån! Vill du också vara med i tävlingen? Här är länken i så fall!

Mitt bidrag


Inspiration till photoshop

Fick inspiration till att utforska mitt photoshop (får alltid som mest inspiration när jag egentligen borde göra något annat som jag tycker är tråkigt). Photoshop är såpass stort att det skulle vara så gott som omöjligt för en person att kunna alla funktioner, vilket jag tycker är jätteroligt då man alltid kan hitta nya saker!

Här har jag kommit på en fin funktion som stärker färgerna utan att förstöra bilden, och det går fort! Säg till om ni vill veta hur!

 Modell: jennifer O Fotograf: Jag

Dock ser jag nu att färgerna försvann lite på vägen, får helt enkelt lära mig att spara bilderna för webben...


Sommaren -09

Gick ju som sagt igenom gammla bilder igår, och då hittade jag den här bilden från i sommras. Man måste ju erkänna att hon är söt!


Dagen

Skolan och jobbet tar nästan all min lediga tid just nu, vilket är väldigt tråkigt då jag knappt hinner fotografera... Dock har jag anmält mig intrreserad att fota ett projektarbete i dag som förhoppningsvis kommer det bli bra!

Här är en bild från dagen, eller resan hem rättare sagt!


Packåsna

Snart skall jag åka iväg till denna underbara kille, än en gång får jag packa ihop alla mina väskor (kameraväskan skall såklart med!). Börjar bli lite roligt att jag har med mig så mycket väskor överallt, lite som en packåsna.


Sommar tävlingsbidrag

Hittade en liten fototävling där man skulle publicera en sommarbild på sin blogg och länka till själva tävlingsbloggen som är här.

Har du ocks¨å en blogg och en fin sommarbild? Var med i tävlingen du ocksså!


Sommarlängtan

Går igenom massa bilde på min hårddisk, och åh va jag börjar längta till sommaren! Färskplockade jordgubbar från trädgården, blommor i överflöd, värme, utflyckter till främmande ställen, söta små kattungar och massa firande av kompisar!

Har du något speciellt du gillar med sommaren?


Före och efter

Tänkte visa er hur en bild kan se ut före och efter jag har redigerat den, lite extremt denna gång kanske eftersom jag hittade en gammal bild på mig från den tiden då jag precis köpt min första systemkamera (och därför inte riktigt kunde inställningarna...)!


Hårigt värre!

Ville ta en fin bild på mig och mina kläder, men kom plötsligt på att jag lånat ut det objektivet till min pojkvän! Alla som har ett fast 50 mm objektiv vet säkert hur svårt det är om man inte är proffs på att sikta kameran på ett snyggt sätt mot en spegel, men det är ju jag inte såklart!

Så här kommer en liten aning om vad jag har på mig, och hur mycket jag fäller!


.. och så skulle det se ut!

Var ju bara tvungen att göra ett visitkort av bilden för det! Vad tycks? Kanske är lite konstigt att gå runt och lämna ut visitkort med limer på och säga att man är fotograf dock...


Limefoto + visitkort = sant ?

Fick en väldans lust att fotografera i dag, så jag testade att fota lite mer stileben så att jag skall bli riktigt proffsig på att ljussätta och så!

Här är en bild



Funderar på om man skulle kunna göra visitkort av den...

Spel


Hallonvatten

Ett sanningens ord är att man lär sig av sina misstag, och idag lärde jag mig nya saker! Ifall du någonsin skall fotografera någonting mot en vit bakgrund, se till att bakgrunden är jämn då! Därför blir det bara två bilder nu eftersom det blev fula bakgrunder på alla andra..





(Men dessa var väl inte så pjåkiga ändå?)


Alice i underlandet

Premiären för Allice i underlandet var igår, och under kvällen gästade vi därför Bergakungen.

 

Vi bestämde att vi skulle klä ut oss till varsin rollfigur i filmen, och detta var väldigt uppskattat av de andra gästerna på bion och det var många som kom fram och pratade, Jätteroligt måste jag säga!

Hur tycker ni att vi lyckades med utklädningen? 


Kortvarig lycka

Var och hämtade mina efterlängtade förstorade utskrifter igår som jag skrivit om innan, men när jag kommer hem märker jag att de är alldeles för stora! Så nu får jag skaffa nya ramar, för bilderna är ju helt underbara även om de är dubbelt så stora som jag egentligen ville att de skulle vara, och sen får jag helt enkelt hitta två andra bilder att ha i mina befintliga ramar som nu får fortsätta att gapa tomma.

Kvalitén var perfekt och jag rekommenderar verkligen att skriva ut med FUJI direkt, både billigt och bra!



Planer

Just nu sitter jag och planerar inför morgondagen, som förhoppningsvis kommer bli spännande! Här är en liten bild på mina förberedelser, men mer säger jag inte! (inte förräns i mån i alla fall!)


Fotografera

.. Har jag lust att göra! någon som vill stå modell?

 

En bild tagen av mig för inte så längesedan på Jennifer :)


Födelsedagsfirande



Jag gillar bilden, men vad tycker du?

Snöoväder

Här kommer äntligen lite uppdatering, och bilder! dessa bilder är från den 25 februari när jag skulle gå till skolan, herre gud vad det snöade!


RSS 2.0