Hundpassning + Dexter

Är vad min dag har fyllt med. Har än en gång blivit beroende av Dexter serien och har på två dagar sett en halv "season", haha. Här är den lilla odågan jag passade, som små barn kan även hundvalpar bli övertrötta. Pust...



Men lite söt är han ändå..


På promenad genom Kungsbacka

Redan innan tolv på morgonen hade jag traskat igenom halva Kungsbacka, på grund av fel jag gjort tidigare som kan komma att kosta... Kungsbacka är i alla fall en väldigt grönskande stad och här är några bilder som jag tog på vägen!


Delsjön

Var vid delsjön igår, ganska kallt i vattnet var det men fint ändå. Hade dock med mig fel sorts objektiv så det blev inte så många bilder...


Messi

Vi har en liten hundvalp hemma vid namnet Messi (tror det finns en fotbollsspelare med samma namn...) lite och söt är han i alla fall, men min kamera var lite läskig!


Deboras Student

Igår hade min kompis Debora sin studentbjudning, väldigt trevligt var det med massa god mat! Såklart var jag tvungen att fotografera massor och då menar jag massor! Så här kommer några av bilderna..





fortsättning på Amanda Jensen

Fler bilder från uppträdandet som utspelade sig på Liseberg i måndags...


Min student!

Även´jag har tagit studenten i år. Fredagen den 4 juni var lyckans dag och många var där och firade mig! Lite bilder från min dag...




Elvira

Under de senaste veckorna har många lyckliga personer tagit studenten, och elvira var en av dem! här är lite bilder på folk som kom på hennes studentbjudning!


Amanda jensen

... Var igår på Liseberg! och jag var självklart där. Massa musik och mycket bilder blev det, lyckades dessutom vinna på plopphjulet vilket inte är dåligt!

En bild fån kvällen, fler kommer senare eftersom jag har varit datorlös i en vecka så har jag hunnit ta 3277 st bilder som måste bli igenomkollade, hoho.



Snart så!

Har tasgit massa underbara bilder de senaste dagarna med mitt nya underbara objektiv! Men jag har inte haft tillgång till en dator där jag kunnat ladda över bilderna, vilket är anledingen till den ekande bloggen. Men idag skall jag ut och hitta en dator, så snart kommer det en våg med bilder!

Anton

Även Anton var med mig på stan igår, Glass vid operan är inte dålig!


Therese

Therese kom åkandes på sin longboard två gånger under dagen, andra gången lyckades jag fånga även henne på bild!


Fanny

Träffade även Fanny som cycklade hela vägen från Göteborg, från sitt jobb, sent på kvällen i solnedgången!


Martina

Var och beställde mitt objektiv igår, så det kommer senast i mån sa dem! Hade med min kamera på stan bara för att, ifall de skulle ha fnnits et objektiv inne så att jag skulle kunna använda det på en gång, men ne..

Så det fick bli lite bilder med mitt andra objektiv, här på Martina!

 

Eller hur blev de fina!


RSS 2.0